notaris.hypotheek-actueel.nl
Financiële informatie, links en rekenmodules
donderdag 28 maart 2024

InShared vergoedt zoektocht naar vermist huisdier

InShared heeft aan haar assortiment een verzekering voor hond en kat toegevoegd. De polis uit twee modules: een ongevallendekking en een dekking bij ziekte van het huisdier. De verzekering vergoedt ook advertentiekosten bij vermissing van kat of hond.

De polis van InShared, onderdeel van Achmea dekt tot € 3.500 per jaar aan schade, met een eigen risico van € 150. Voor de zoektocht bij vermissing geldt een maximum vergoeding van € 250. Er kan ook gekozen worden voor een halve all-risk dekking bij ziekte. Hierbij wordt de zorg voor 50% vergoedt.

De premie is afhankelijk van de leeftijd, het ras en -bij honden- het gewicht. Zo kost de ongevallen dekking voor een Cyperse kater die in 2012 is geboren € 4,50 per maand en de ziektedekking € 17,11. Bij een Burmees uit 2008 kost de ongevallendekking € 4,95 per maand en is alleen een halve all-risk dekking mogelijk die de dierenbezitter € 8,47 kost.

Honden ouder dan 8 jaar en katten ouder dan 10 jaar zijn van de verzekering uitgesloten.

Voor u geselecteerd uit de media:
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning
De Gouden Aankooptips! Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning